Services

Hos Stilk Copenhagen forstår vi vigtigheden i at have friske blomster i dit hjem eller kontor. Derfor tilbyder vi tilpassede blomsterabonnementer til både private kunder og virksomheder.

Nogle vil gerne have en frisk buket hver uge, andre er mere til at få en, en gang om måned. Det har vi fuld forståelse for, og tilbyder derfor et skræddersyet abonnement der tilpasser sig, til lige præcis dine behov. 

Firmaer

Vi forstår vigtigheden af at have smukke blomsterbuketter i receptionen, kontoret eller butikken. Derfor tilbyder vi skræddersyede aftaler med virksomheder, der netop matcher deres individuelle behov.

Events

Vi synes at enhver begivenhed fortjener smukke blomster til at sætte stemningen og skabe den perfekte atmosfære. Vi henvender os til både store og små arrangementer og tilbyder professionel vejledning.

Abonnementer

Det er muligt at bestille et skræddersyet blomsterabonnement tilpasset dine behov, der giver dig mulighed for at få friske buketter leveret lige til døren, så ofte som du ønsker det.

Grøn levering

Som blomsterbutik forstår vi vigtigheden i at passe på miljøet. Derfor står vi indenfor grøn levering, af alle de ordre vi leverer til vores kunder. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig!

Du kan udfylde denne formular, hvis du har spørgsmål eller vil indggå i et samarbejde. Vi besvarer hurtigst muligt. 

Scroll to Top